Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4049   32,4632
EURO 34,4266   34,4887
       
Özlü Sözler
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
GENEL BAŞKAN: “AZERBAYCAN HALKININ YANINDAYIZ.”

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği Genel Başkanı Talip Geylan, 28.09.2020 tarihinde Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Settar Möhbaliyev’e bir mesaj göndererek, işgalci Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yaptığı ve sivilleri hedef alan kalleş saldırısını bir kez daha şiddetle telin ettiğini bildirdi.

Türk Eğitim-Sen ve UAESEB’in, kardeş Azerbaycan halkının yanında ve Azerbaycan’ın fiilen sahip olduğu ve uluslararası hukukun tescil ettiği tüm hakların sonuna kadar savunucusu olduğunu vurgulayan Geylan, “Bölgede yaşananların, ‘Sorun’ diye tanımlanarak adeta iki ülkenin eşit koşullarda muhatap olduğu bir anlaşmazlık gibi sunulmasını asla kabul etmiyoruz. Ortada bir KARABAĞ SORUNU yoktur, düpedüz bir KARABAĞ İŞGALİ söz konusudur. Bu durumun da tek bir sorumlusu vardır: İşgalci Ermenistan!” diye konuştu.

Geylan, ayrıca “Muhatap olduğumuz bu problemli durumun tek çözümü ise Ermenistan’ın işgal ettiği toprakları derhal terk etmesi, otuz yıldır mağdur ettiği tüm vatandaşlarımıza tazminat ödemesidir” dedi.

Genel Başkan’ın mesajı şu şekildedir:

Sayın Settar Möhbaliyev

Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu Genel Başkanı

İşgalci Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yaptığı ve sivilleri hedef alan kalleş saldırısını bir kez daha şiddetle telin ediyorum. 

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği (UAESEB) olarak, tüm varlığımızla kardeş Azerbaycan halkının yanında ve Azerbaycan’ın fiilen sahip olduğu ve uluslararası hukukun tescil ettiği tüm hakların sonuna kadar savunucusu olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.

Karabağ, Azerbaycan’ın öz toprağıdır ve Ermenistan tarafından işgal edilmiştir. Yaklaşık otuz yıldır Azerbaycan topraklarının yüzde yirmisi işgal edilmiş ve bir milyonun üzerinde soydaşımız evlerini terk ederek kaçgın durumuna düşürülmüştür. 

Bölgede yaşananların, “Sorun” diye tanımlanarak adeta iki ülkenin eşit koşullarda muhatap olduğu bir anlaşmazlık gibi sunulmasını asla kabul etmiyoruz. Ortada bir KARABAĞ SORUNU yoktur, düpedüz bir KARABAĞ İŞGALİ sözkonusudur. Bu durumun da tek bir sorumlusu vardır: İşgalci Ermenistan!

Muhatap olduğumuz bu problemli durumun tek çözümü ise Ermenistan’ın işgal ettiği toprakları derhal terk etmesi, otuz yıldır mağdur ettiği tüm vatandaşlarımıza tazminat ödemesidir.

Tek millet iki devlet anlayışımızla, canımızla, kanımızla ve tüm varlığımızla can Azerbaycan’ımızın yanındayız. 

Duamız ve desteğimiz sizlerle.

Her zaman olduğu gibi tüm kalbimizle haykırıyoruz: Karabağ Türk’tür, Türk kalacaktır!

Selam ve hürmetlerimizle.

 

Talip GEYLAN

Türk Eğitim-Sen ve UAESEB Genel Başkanı


28.08.2020






Okunma Sayısı: 798


18.222.205.211








DİĞER HABERLER

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top