Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4527   32,5111
EURO 34,8255   34,8882
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
BAŞKA MUTFAKLARDA PİŞİRİLENLER MEB’E DAYATILMAMALI!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Türk Eğitim-Sen olarak yıllardır 4+4+4 sisteminin yanlış olduğunu söylediklerini ifade ederek, “5 yıllık ilkokul eğitiminin devam etmesi gerektiğini, bunun hem pedagojik açıdan hem de müfredat ve uzun yıllara dayanan tecrübesiyle öğretmen yetiştirme sistemimiz için en uygun model olduğunu dile getirmiştik.” dedi.

 

Genel Başkanımız Talip Geylan açıklamasında şunları söyledi:

 

“Türk Eğitim Sen olarak, 4+4+4 sistemi tartışmaları sürecinde ısrarla yanlış olduğunu vurgulamıştık. Özellikle 5 yıllık ilkokul eğitiminin devam etmesi gerektiğini, bunun hem pedagojik açıdan hem de müfredat ve uzun yıllara dayanan tecrübesiyle öğretmen yetiştirme sistemimiz için en uygun model olduğunu dile getirmiştik.

 

Ancak “başka” mutfaklarda pişirilerek MEB’e dayatılan bu yeni modelin arazları çok geçmeden yaşanmaya başladı.

 

Dilerim geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmaz ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın köklü birikimi ve iradesiyle yürütülecek bir süreçte eğitim fakülteleri ve eğitimin paydaşlarıyla istişare içerisinde düzenlemeler gerçekleştirilir.”


29.02.2024






Okunma Sayısı: 113


3.133.12.172








DİĞER HABERLER

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top