Duyurular

DİJİTAL KİMLİK OLUŞTURMAK ÇOK KOLAY

SENDİKA KİMLİĞİ OLUŞUR


Niğde'de faaliyet gösteren aşağıdaki firmalar ile Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu olarak üyelerimiz adına indirim antlaşması devam etmektedir.

İndirim antlaşmasından Türkiye Kamu-Sen'e bağlı;

Türk Eğitim-Sen

Türk Sağlık-Sen

Türk Büro-Sen

Türk Haber-Sen

Türk Yerel Hizmet-Sen

Türk Kültür Sanat-Sen

Türk İmar-Sen

Türk Tarım Orman-Sen

Türk Ulaşım-Sen

Türk Enerji-Sen

Türk Diyanet-Vakıf Sen üyeleri ile birinci dereceden yakınları da (anne, baba, eş, çocuklar, kardeşler) faydalanabilecektir.

 

Üyelerimiz talep edilmesi halinde kimlik/dijital kimlik ibraz etmekle yükümlüdür.


Nigde Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 43,5182   43,5966
EURO 51,6162   51,7092
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Reklam
Ziyaretçi Sayacı
Bugün: 197
Dün: 230
Toplam: 114853
MEMUR DİSİPLİN CEZASI AFFI İÇİN MEB’E BAŞVURUDA BULUNDUK

Türk Eğitim-Sen olarak; Bakanlık nezdinde görev yapan devlet memurlarına disiplin cezası affı getirilmesine yönelik Cumhurbaşkanlığı ve TBMM nezdinde  gerekli çalışmaların yapılması  hususunda, MEB’e talepte bulunduk.

 

Bilindiği üzere, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan devlet memurlarına disiplin cezası affı en son 2006 yılında getirilmiştir. 2006 yılında çıkarılan kanun ile devlet memurlarına verilen disiplin cezaları affedilmiştir. Ancak, aradan geçen 18 yıllık sürede disiplin cezalarının affına yönelik herhangi bir çalışma yapılmamış, disiplin cezası affı getirilmemiştir. 18 yıllık süreçte disiplin cezalarının affedilmesine yönelik düzenleme yapılmaması Bakanlık kadrolarında görev yapan memurların mağduriyetlerine sebebiyet vermiştir. Memurların moral ve motivasyonlarının artırılması, yaşanan mağduriyetlerin sona erdirilmesi, kamuoyunda oluşan beklentinin karşılanması adına disiplin cezalarının affına yönelik yasal düzenlemelerin yapılması gerekmektedir.

 

Türk Eğitim-Sen olarak; Bakanlık nezdinde görev yapan devlet memurlarına disiplin cezası affı getirilmesine yönelik Cumhurbaşkanlığı ve TBMM nezdinde  gerekli çalışmaların yapılması  hususunda, MEB’e talepte bulunduk.

 

İlgili yazımız için tıklayınız


11.01.2024


Okunma Sayısı: 592

216.73.216.139
DİĞER HABERLER

NİĞDE TÜRK EĞİTİM - SEN

© Copyright 2024  V4.5 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi



Whatsapp  Destek
Whatsapp Destek