Duyurular

DİJİTAL KİMLİK OLUŞTURMAK ÇOK KOLAY

SENDİKA KİMLİĞİ OLUŞUR


Niğde'de faaliyet gösteren aşağıdaki firmalar ile Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu olarak üyelerimiz adına indirim antlaşması devam etmektedir.

İndirim antlaşmasından Türkiye Kamu-Sen'e bağlı;

Türk Eğitim-Sen

Türk Sağlık-Sen

Türk Büro-Sen

Türk Haber-Sen

Türk Yerel Hizmet-Sen

Türk Kültür Sanat-Sen

Türk İmar-Sen

Türk Tarım Orman-Sen

Türk Ulaşım-Sen

Türk Enerji-Sen

Türk Diyanet-Vakıf Sen üyeleri ile birinci dereceden yakınları da (anne, baba, eş, çocuklar, kardeşler) faydalanabilecektir.

 

Üyelerimiz talep edilmesi halinde kimlik/dijital kimlik ibraz etmekle yükümlüdür.


Nigde Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 44,2636   44,3434
EURO 51,3211   51,4136
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Reklam
Ziyaretçi Sayacı
Bugün: 54
Dün: 419
Toplam: 128938
TÜM KAMU ÇALIŞANLARI %15'LİK VERGİ DİLİMİNE SABİTLENSİN!

Genel Başkanımız Talip Geylan, 2024 yılı Gelir Vergi Dilimlerinin açıklanmasının ardından bir değerlendirmede bulundu.

 

Vergi vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu söyleyen Geylan, “Unutulmasın ki, vergide esas olan az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi almaktır.” diye söyledi.

 

Vergisini en düzenli ödeyen kesimin kamu çalışanları olduğuna dikkat çeken Geylan, Vergi, vatandaşlık görevini aksatmadan ve istismar etmeden yerine getiren kamu çalışanları için bir eziyet olmaktan çıkarılmalı, tüm kamu çalışanları %15’lik vergi dilimine sabitlenmelidir.” dedi.

 

Genel Başkan açıklamasında şunlara dikkat çekti:

 

“2024 yılı Gelir Vergisi Dilimleri yayınlandı. Buna göre geliri; 110.000 TL’ye kadar olan çalışanlar %15, 110.0000-230.000 TL arası olan çalışanlar %20, 230.000-870.000 arası olan çalışanlar ise %27’lik vergi dilimine dahil olacak. Bu durumda, kamu çalışanlarının büyük çoğunluğu Nisan ve Mayıs ayından itibaren bir üst vergi dilimine girmiş olacaklar ve dolayısıyla enflasyonun yanı sıra vergi kesintilerinden ötürü de maaşları erimeye başlamış olacak. Türkiye Kamu-Sen olarak yıllardır çağrıda bulunuyoruz: Vergi vermek, bir vatandaşlık görevidir. Unutulmasın ki, vergide esas olan az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi almaktır. Kamu çalışanları, daha maaşları ceplerine girmeden vergisini düzenli ödeyen kesimdir. Vergi, vatandaşlık görevini aksatmadan ve istismar etmeden yerine getiren kamu çalışanları için bir eziyet olmaktan çıkarılmalı, tüm kamu çalışanları %15’lik vergi dilimine sabitlenmelidir.”


03.01.2024


Okunma Sayısı: 940

216.73.216.19
DİĞER HABERLER

NİĞDE TÜRK EĞİTİM - SEN

© Copyright 2024  V4.5 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi



Whatsapp  Destek
Whatsapp Destek