Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4527   32,5111
EURO 34,8255   34,8882
       
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İDARİ PERSONELİNİN YER DEĞİŞTİRME TALEBİ İMZA KAMPANYASI

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından, Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu'nun 09.11.2023 tarih ve 226 sayılı kararı ile “YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İDARİ PERSONELİNİN YER DEĞİŞTİRME TALEBİ” konulu imza kampanyası başlatılmıştır.

 

Bilindiği üzere Yükseköğretim kurumlarında görev yapan idari personeller, diğer memurlar gibi 657 sayılı Kanun’a tabi olarak çalışmalarına karşılık, yükseköğretim kurumları arasında yer değişikliği konusunda sıkıntılar yaşamaktadır. Bir yandan idari personelin yükseköğretim kurumları arasında yer değişikliği işlemlerini düzenleyen belirli bir mevzuat ve takvimin bulunmaması, öte yandan kurumlar arası nakil için muvafakat şartı aranması nedeniyle yer değişikliğinin tamamen rektörlerin inisiyatifine bırakılması mağduriyete neden olmaktadır.

 

Bu mağduriyetin giderilmesi amacıyla Türk Eğitim-Sen olarak sorumlu sendikacılık gereği imza kampanyası başlatmış bulunmaktayız.

 

İmza kampanyamız 15 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek olup, imza kampanyamıza sendikamıza üye olsun olmasın üniversite çalışanı tüm idari personel imza desteği verebilir. 

 

Toplanan imzalar en geç 15 Aralık tarihi itibariyle Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanlığına teslim edilecek olup, 16 Aralık tarihinde şubemiz tarafından Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi'ne kargo ile gönderilecektir.

 

İmza Kampanyası Metni ve İmza Sirküsü İçin TIKLAYINIZ

 

 


20.11.2023






Okunma Sayısı: 291


3.141.31.240








DİĞER HABERLER

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top