Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4527   32,5111
EURO 34,8255   34,8882
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
TERÖRÜ, TERÖRİSTİ, HER TÜRLÜ TERÖR DESTEKÇİSİNİ AÇIK ŞEKİLDE LANETLİYORUZ.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, emperyalizmin aparatı olan teröre karşı devletimizin yürüttüğü mücadeleyi amasız, fakatsız ve koşulsuz desteklediklerini belirterek; "Terörü, teröristi, makamı ve sıfatı ne olursa olsun her türlü terör destekçisini açık şekilde lanetliyoruz" dedi.

 

Genel Başkan açıklamasında şunları kaydetti:” Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesi ve mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimizin kök değerleri, yegane beslenme kaynağımızdır. Başöğretmenimiz ve devletimizin kurucusu büyük Atatürk’ün, “muasır medeniyetleri aşma” vasiyeti doğrultusunda Türk Yüzyılı hedefine inanmışlıkla koşuyoruz. Cennet ülkemizi bu hedeften alıkoymak için emperyalizmin aparatı olan teröre karşı Devletimizin yürüttüğü mücadeleyi amasız, fakatsız ve koşulsuz destekliyoruz. Terörü, teröristi, makamı ve sıfatı ne olursa olsun her türlü terör destekçisini açık şekilde lanetliyoruz.” dedi.

 


02.07.2023






Okunma Sayısı: 251


18.221.112.220








DİĞER HABERLER

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top