Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4551   32,5136
EURO 34,6559   34,7183
       
Özlü Sözler
Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
TÜRK EĞİTİM-SEN, NÖHÜ REKTÖRÜ SAYIN USLU'YU ZİYARET ETTİ.

Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Şubesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Hasan USLU'yu ziyaret etti. Ziyarete Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ, Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkan Yardımcıları Mehmet AKMAN ve Nihat YEL'de katıldılar.

 

Ziyarette, başta promosyon güncellemeleri olmak üzere çeşitli konular üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Ziyaretle ilgili Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ açıklamalarda bulundu. Uğraş şunları söyledi :

 

"Bilindiği üzere NÖHÜ Banka Promosyon ihalesi 2020 yılında yapılmıştı. Aradan yaklaşık 2 (iki) yıl geçmesi ve son zamanlarda yükselen enflasyon nedeniyle alınan promosyon miktarının yetersiz kalması, özellikle son aylarda yapılan promosyon ihalelerinde alınan miktarlarla karşılaştırılınca NÖHÜ çalışanlarının aldıkları promosyon miktarının güncellenmesi için 05/08/2022 tarihinde NÖHÜ Rektörlüğüne resmi yazı ile başvurmuştuk ve konu ile ilgili gelişmelerden sendikamızın yazılı olarak bilgilendirilmesini talep etmiştik. Bugün sayın rektörümüzle öncelikli olarak bu konuyu değerlendirdik. Sayın Rektör konu ile ilgili olarak promosyon protokolü imzalanan Türkiye Halk Bankası ile iletişime geçildiğini, adı geçen bankanın 15 bin Tl miktar önerdiğini, ancak karşılığında da promosyon süresinin 2 (yıl) daha uzatılmasını teklif ettiğini; kendisinin de bu teklife çok sıcak bakmadığını belirterek sendika olarak bizim görüşümüzü sordu. Biz de, promosyon ihalesine yaklaşık bir yıl kaldığını, buna iki yıl daha eklenmesi durumunda 3 yıl için teklif edilen 15 bin liralık miktarın çok az olduğunu, NÖHÜ çalışanlarının kayıplarının olacağını, dolayısıyla bu teklifin tarafımızca da uygun olmadığını, sayın rektörle aynı düşüncede olduğumuzu beyan ettik. 2 yıl uzatma şartı karşılığında daha cazip bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendirebileceğimizi, amacımızın NÖHÜ çalışanlarının en iyi miktarı almaları olduğu, bu konuda kendilerine de her türlü desteği vereceğimizi beyan ettik.

 

Promosyon konusu haricinde bazı düşünce ve önerilerimizi, sorunların çözümü hakkında düşüncelerimizi de sayın rektörümüzle paylaştık.

 

Sayın rektörümüze kabul ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra sorunların çözümü konusunda zaman zaman ziyaret ederek kendileriyle istişarede bulunacağız." 

 


21.09.2022






Okunma Sayısı: 969


18.117.186.92








DİĞER HABERLER

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top