Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,5000   32,5586
EURO 34,6207   34,6830
       
Özlü Sözler
Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
FAHİŞ KİRA ARTIŞLARI MEMURUN BELİNİ BÜKÜYOR.

Büyükşehir ve tatil beldelerinde ev kiralarının 8-9 bin liralara ulaştığını bildiren Genel Başkan, bu durumdan dolayı memurların bu bölgelerden gitmek için çareler aradığını söyledi. Hükümetin, bu ciddi soruna bir an önce çözüm üretmesinin şart olduğunu kaydeden Geylan,  aksi taktirde, başta eğitim olmak üzere, bu bölgelerde ciddi bir personel ihtiyacı oluşturacağını söyledi.

 

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Ege bölgesinde görev yapan bir öğretmen arkadaşımla görüştüm. Kendisi, ev kiralarının 8-9 bin liralara ulaştığını, artık bir memur maaşıyla geçinmenin imkanı kalmadığını, bundan dolayı da memurların o bölgeden gitmek için çareler aradığını ifade etti. Bu durum, sadece bu bölgeler için değil, hemen hemen bütün büyükşehir ve tatil beldelerinde yaşanan bir problem haline gelmiştir. Hükümetin, bu çok ciddi soruna bir an önce çözüm üretmesi şarttır. Aksi taktirde, başta eğitim olmak üzere, bu bölgelerde ciddi bir personel ihtiyacı oluşacaktır. Fahiş kira artışları karşısında, en temel insani bir hak olan barınma hususunda, memurumuza ya kira yardımı yapılmalı ya da lojman gibi imkanlarla çalışanlar desteklenmelidir.”


26.07.2022






Okunma Sayısı: 1058


18.117.107.90








DİĞER HABERLER

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top