Duyurular
Nigde Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 41,2090   41,2833
EURO 48,3351   48,4222
Özlü Sözler
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
Ziyaretçi Sayacı
Bugün: 49
Dün: 209
Toplam: 68826
“MEB BİR AN ÖNCE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SINAVI YAPMALIDIR.”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 1 Nisan 2018’den beri sınav yapılmadığı için yüzlerce şube müdürü görevlendirme ile çalıştığını söyleyerek, bu görevlendirmelerin büyük çoğunluğunun mensubiyetler üzerinden gerçekleştirildiğini bildirdi.

 

Türk Eğitim-Sen’in 25 Ekim 2021 tarihinde MEB’e yazılı başvuruda bulunarak şube müdürlüğü sınavı yapılmasını istediğini hatırlatan Geylan, “Eğitim yönetiminin liyakat esasına göre tayin edilmesi elzemdir. Dolayısıyla MEB’in bir an önce şube Müdürlüğü sınavını yaparak KADROLU ŞUBE MÜDÜRÜ atamasını gerçekleştirmesini istiyoruz” dedi.

 

Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ÖSYM 2022 sınav takvimini yayınladı.

 

Daha önce MEB’e yazılı başvuruda bulunarak şube müdürlüğü sınavı yapılmasını istemiştik. 1 Nisan 2018’den beri sınav yapılmadığı için yüzlerce şube müdürü GÖREVLENDİRME ile çalışmaktadır. Maalesef söz konusu bu görevlendirmelerin büyük çoğunluğu da mensubiyetler üzerinden gerçekleştirilmiştir. Eğitim yönetiminin liyakat esasına göre tayin edilmesi elzemdir. Dolayısıyla MEB’in bir an önce şube müdürlüğü sınavını yaparak KADROLU ŞUBE MÜDÜRÜ atamasını gerçekleştirmesini istiyoruz.”


16.12.2021


Okunma Sayısı: 634

216.73.216.1
DİĞER HABERLER

NİĞDE TÜRK EĞİTİM - SEN

© Copyright 2024  V4.5 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi



Whatsapp  Destek
Whatsapp Destek