Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4742   32,5327
EURO 34,7084   34,7710
       
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
İL MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET EDEREK ÜZÜNTÜLERİMİZİ DİLE GETİRDİK

Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ ve Şube Başkan Yardımcısı Mehmet TURGUT, Niğde İl Müftüsü Sayın Osman AYAS'ı ziyaret ederek eğitimin ve eğitimcilerin sorunları üzerine görüş alış-verişinde bulundular.

 

Pandemi döneminde okullarda yaşanan sıkıntıların ele alındığı görüşmede kontrolsüz internet, sosyal medya ve bir takım oyunların, çocuklar ve gençler üzerinde ki olumsuz etkileri ve çocuklarımız ile gençleri bekleyen tehlikeler değerlendirildi.

 

19 Kasım Cuma günü, Niğde Dışarı Camii'de vaaz veren vaizin, öğretmenlerin öğretmen odalarında eğitim ile ilgili konuşmalar yerine maddiyat konuştukları, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hangi hediyelerin geleceği muhabbetini yaptıkları gibi ifadeler kullanıldığına dair üyelerden bilgi aktarıldığı, böyle bir duyum aldıklarını söyleyen Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ; "Eğer bize ulaşan bu duyumlar doğruysa, bu mesnetsiz ifadeler bir öğretmen olarak şahsımı ve fedakarca görev yapan tüm öğretmenlerimizi incitmiştir. Toplumumuzda saygı duyulan, sendika olarak bizim de büyük saygı duyduğumuz din görevlilerimizin elbette hepsi bu düşüncede değildir. Ancak bir din görevlimizin bile bu tür ifadeler kullanması, toplumda, sanki tüm öğretmenlerin aynı olduğu kanısı uyandırmaktadır. İnsanlar fıtratları gereği yanlış yapabilir veya -hüsn-ü niyet gösteriyoruz- yanlış anlaşılabilirler. Özür dilemek te bir erdemdir. Böyle bir durum söz konusu ise belirttiğimiz gün vaaz veren din görevlisi arkadaşımızın önümüzdeki Cuma günü vereceği vaazda öğretmenlerden özür dilemesini bekliyoruz." dedi.

 

Niğde İl Müftüsü Sayın Osman AYAS konu ile ilgili bir bilgisi olmadığını, konuyu hassasiyetle araştıracağını ifade etti.

 

Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ, ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımından ötürü Niğde İl Müftüsü Sayın Osman AYAS'a teşekkür etti.

 


23.11.2021






Okunma Sayısı: 489


18.116.42.208








  İbrahim say

O gün vaiz arkadaşın yüzüne cemaatin içinde bizzat kendim Tüm öğretmenler adına kınadığımı bildirdim.

DİĞER HABERLER

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top