Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,4742   32,5327
EURO 34,7084   34,7710
       
Özlü Sözler
Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Turna
Sadece ek ders değil maaş kesintisi de oluyor karantina süresi raporlu olarak sayılıyor 10 gün rapor hakkimizdan gidiyor


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
KAPSAM ROBOTİK - YAZILIM İLE İNDİRİM ANLAŞMASI.

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği ile Kapsam Robotik ve Yazılım arasında, üyelerimiz adına indirim anlaşması yapılmıştır.  Anlaşmadan Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların üyeleri ve birinci dereceden yakınları yararlanabilecektir.

 

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği ile Niğde Kapsam Robotik ve Yazılım arasında yapılan anlaşma uyarınca tüm üyelerimize ve birinci derece yakınlarına robotik ve kodlama atölyelerinde %20 indirim sağlanmıştır.

 

    Kapsam Robotik ve Yazılım yöneticisi Gökhan YASDI, yapılan anlaşma ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

 

         "Çocuklarımızın kodlamayı öğrenmesi yalnızca seçecekleri meslekte değil, yaşamlarının tümünde fark yaratmayı sağlar. Analitik ve sistematik düşünebilme, problem çözme, yenilikçi görüş açısına sahip olma kodlamanın gençlerimize katacağı artılardan yalnızca birkaçıdır.

 

         Her geçen gün gelişen teknoloji dünyasında çocuklarımızın ilgisi, merakı ve yetenekleri doğrultusunda öz güveni yüksek, takım çalışmasına uyumlu bireyler olarak yer almalarını hedefliyoruz. 5 yaşından itibaren tüm yaş gruplarında algoritma, robotik kodlama, yazılım geliştirme, web tasarım, grafik, animasyon ve birçok farklı atölye çalışmaları ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanındayız.

 

        Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknopark içerisindeki atölyemize tanışmak ve çalışmalarımız hakkında bilgi vermek için siz değerli üyelerimizi de bekliyoruz."

 

İLETİŞİM:

 

www.kapsamyazilim.com

 

(0388) 225 47 48

(0532) 139 10 16

 

 

 

 

 


26.05.2021






Okunma Sayısı: 807


18.117.165.66








DİĞER HABERLER

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top